Avgifter & Medlemskap

Terminsavgift

Terminsavgiften är 800 kronor som faktureras två gånger om året, vår och höst. Terminsavgiften består av en medlemsavgift på 300kr samt en träningsavgift på 500kr. För dig som tränar i Sätrahallen, och går i årskurs 6 och uppåt, så tillkommer en kostnad för träningskort som ligger på 525 kr.

Följande ingår:
  • Träningstillfällen 1-3 ggr/vecka beroende grupp
  • Anmälningsavgifter för upp till tre grenar på tävlingar
  • Alla kostnader i samband med SM-tävlingar (15 år och äldre)

Vi är glada över att kunna hålla låga avgifter jämfört med många andra friidrottsklubbar i området, liksom jämfört med andra sporter. Detta är möjligt tack vare våra medlemmar som hjälper till och drar runt stort som smått. Vill du engagera dig i träningsgruppernas administration, vara hjälptränare, boka halltider, förbättra hemsidan eller ordna klubbkvällar? Hör av dig till om du känner att detta är något för dig.

Just nu behöver vi stärka valberedningen med minst 1 person. Anmäl ditt intresse till info@iflinnea.se

Andra intäkter är lokalt och statligt aktivitetsstöd och bidrag från kommunen, överskott från vår populära sommarfriidrottsskola, medverkan som funktionärer på arrangemang såsom Söder Runt och Bauhausgalan samt försäljning av kläder & liknande.

Stödmedlem

Som stödmedlem är du med och stöttar IF Linnéas. Som stödmedlem kan du nyttja föreningens rabatt hos Runners' Store.

Du blir stödmedlem genom att swisha 100 kr till klubbens swish-nr: 123 347 63 89 eller använd postgiro (pg) 364769-0 och ange namn och personnummer.