Börja träna!

Ungdomar

Gillar du att springa, hoppa eller att kasta? Är du spänstig, snabb eller stark? Har du hållit på med fotboll, gymnastik eller någon annan idrott? Eller du kanske bara vill börja träna för att det verkar kul. Härligt! Då är du välkommen till IF Linnéa Friidrott. Vi har träning för olika åldersgrupper. Även lite äldre tjejer och killar som går på högstadiet är välkomna.

Under 2023 välkomnar vi barn födda 2016 och tidigare. Man kan ställa barn födda 2017 i kö, den gruppen är planerad att dra igång hösten 2024.

Du gör intresseanmälan till våra olika träningsgrupper efter ålder, ambition, intresse, och ibland efter vilken veckodag det önskade träningspasset äger rum. Träningen riktar sig till barn och ungdomar fördelat på olika träningsgrupper som du kan läsa om här: Grupper.  Om du har några frågor kring grupperna går det bra att kontakta friidrott@iflinnea.se
 

Många grupper är fulla och man blir då placerad i kö i den aktuella gruppen. Platser fördelas i turordning, och vi kontaktar dig när vi kan erbjuda en plats. För att göra en intresseanmälan gör du så här:

1. Registrera ett konto för den som vill träna genom att klicka här. Vi vill gärna att du,
om möjligt, anger två målsmäns kontaktuppgifter vid registreringen (klicka på knappen
"Lägg till målsman"). Detta för att våra tränare ska ha lättare att nå er vid behov.

2. När du är klar med registreringen får du ett mejl med en länk för att aktivera kontot.
Klicka på länken och ange ett lösenord. Nu är ditt konto klart!

3. Nästa steg är att du klickar på till Anmälan och klicka på den träningsgrupp du vill göra en intresseanmälan för. Det är åren längst till vänster som är klickbara. Se till att du är inloggad. De flesta uppgifter är förifyllda när du är inloggad.

4. När du eller ditt barn är inlagd i en grupp kommer ett mejl som bekräftelse att du är
välkommen till provträning vid nästa möjliga tillfälle. Du får komma på tre provträningar utan avgift, från fjärde träningen räknas barnet som medlem och därmed att förälder erlägger avgift.

Om du har frågor om träningen är du välkommen att kontakta oss på friidrott@iflinnea.se

Du kan själv uppdatera dina egna kontaktuppgifter via ditt konto så att du alltid får information om våra aktiviteter och eventuella ändrade/inställda träningar etc. Vi använder både mejl och sms för detta.

Seniorer och veteraner

För vuxna som vill börja löpträna med oss, se Löpning för seniorer